Sfz-Aarschot heeft als party- en evenementscentrum meerdere troeven. Op de eerste plaats, een uitstekende ligging. Aarschot ligt centraal in de Demervallei, op de economische as Brussel-Leuven-Aarschot-Hasselt-Genk, langs E314.

De Grote Zaal

De Grote Zaal

Deze polyvalente zaal leent zich uitstekend voor de organisatie van beurzen, fuiven, concerten en andere evenementen. De zaal heeft een capaciteit van meer dan 1000 personen. Hij kan naar believe verkleind worden in compartimenten van 1/3, 2/3. Voor eventuele artiesten zijn er twee kleedkamers voorzien met douche. In de zaal bevindt zich ook een grote tapinstallatie die geschikt is voor evenementen met deze omvang. Alles dus om van uw evenement een succes te maken.

Het Stadscafe

Het Stadscafe

Onze gezellige cafetaria tovert zich direct om tot een kleinere zaal. Met een capaciteit van ruim 120 personen is deze ruimte uiterst geschikt als VIP-ruimte of cocktailbar. Met het leuke terras hoeft u alleen de zon nog uit te nodigen. Aan Het Stadscafe bevindt zich een zeer ruime professionele keuken die ook volledig vernieuwd en ingericht is. De toestellen aanwezig zijn oa. steamer, vaatwasser, twee microgolfovens, een professioneel gasfornuis met tien gaspitten, enz... Indien U het wenst, bieden wij all-in catering aan de scherpste prijzen. Hiervoor werken wij samen met uitstekende cateringservices. Met veel zorg en aandacht komen zij op uw feest of evenement de afgesproken drank en maaltijden bereiden en serveren. Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst bieden tegen een bij u passend budget.